İdari ve Mali Hizmetler Müdürü

Mehmet YILDIRIM
Müdür

Mehmet YILDIRIM

1982 doğumlu olan YILDIRIM, Hisarcık Karbasan Köyü İlköğretim Okulu ve Emet Sağlık Meslek Lisesinini bitirerek 2007 yılında Tavşanlı Doç.Dr.Mustafa KALEMLİ Devlet Hastanesine atanmıştır. 2007 yılından bu yana Tavşanlı Doç.Dr.Mustafa KALEMLİ Devlet Hastanesinde idari işler birimi birim sorumlusu , sivil savunma biriminde sivil savunma amiri ve birçok birimde görev yapmış 2015 yılından bu yana Hastane İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

Afet ve Acil Durum, Proje Hazırlama ve Yürütme, İş Hayatı Stres, Verimlilik- Etkili İletişim Yöntemi  vb. gibi birçok seminer ve kongreye katılan YILDIRIM; 2010 yılında Büro Yönetimi ve Sekreterlik , 2012 yılında İşletme Fakültesi, 2017 yılında Sağlık Kurumları İşletmeciliği ile 2018 yılında Sağlık Yönetimi Lisans programlarından mezun olmuştur. Evli ve 4 çocuk babasıdır.